Milli Piyango 25 Aralık On Numara Sonuçları

Milli Piyango 25 Aralık On Numara Sonuçları

On Numara sonuçları büyük bir heyecanla bekleniyordu.

On Numara çekiliş sonuçları Milli Piyango İdaresi'nin noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişle birlikte açıklandı.



Her hafta pazartesi akşamı milyonlarca vatandaşa umut kapısı açan On Numara sonuçlarında bu haftanın şanslı numaralarını tutturan şanslı talihli çıktı mı merak ediliyor.



Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta çekilişi gerçekleştirilen On Numara sonuçlarının bu haftaki çekilişi gerçekleşti.

Vatandaşların büyük umutlarla oynadıkları şans oyunu On Numara'da bu hafta büyük ikramiyeyi kazanan çıktı mı merak ediliyor.


İşte, 25 Aralık On Numara sonuçları sorgulama sayfası ve kazanan şanslı numaralar.





ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır. On Numara oyunu çekilişleri haftada bir kez Pazartesi günleri yapılmaktadır.

On Numara oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

- Hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ile 6 ve 7 bilenlerin ikramiyelerini bayiler,

- 8 ve 9 bilenlerin ikramiyelerini bayiler ve MPİ Şubeleri,

- 10 bilenlerin ikramiyeleri Genel Müdürlükçe ödenmektedir.